Produsent Lapolla Industries Inc.

live-green-energy-conservation-lapolla-spray-foam-insulationr

Vi introduserer stolt vår produsent Lapolla Industries Inc. !

Lapolla Industries Inc. som holder til i Houston, Texas USA, er vår produsent av produktspekteret Scandic Foam AS kan tilby. Vår produsent sitter med over 30 års erfaring på polyuretan isolering generelt og er en av de største leverandørene av bygningsisolasjon i USA og også i Europa. Med eget laboratorium som kontinuerlig arbeider med utvikling, har de stort fokus og progresjon i å forbedre sine produkt til enhver tid.

Igjennom vårt samarbeid med Lapolla Industries Inc. har Lapolla vist svært stor respekt for det Europeiske markedet og den tilpasning og kommunikasjon som markedet krever. Lapolla har god tilvekst og samtidig et svært godt nettverk blant sine distributører/ applikatører.

lapolla-group-2

Som tidligere nevnt, er Lapolla Industries Inc. den produsent som kontinuerlig arbeider med utvikling av sine produkter. Ett av disse bevisene ligger i utviklingen av 4.generasjon polyuretan isolasjonsprodukter. For å nevne et par produkter;  Foam-LOK  2000 4G og Foam-LOK 2800 4G. Her er de en av de første produsentene som utvikler et mer miljøvennlig isolasjonsprodukt som i framtid kan være mer bærekraftig.

Lapolla`s produkter kan vise til en fullverdig dokumentasjon som samsvarer 100% mellom fabrikkens oppgaver over produkt og produktinnhold sammenlignet med de utførte tester som er gjennomført både i USA og Europa. Dette sammenstilt med uavhengige kontrollorganers (notified bodies) testkjøringer. Lapolla legger ned stort engasjement på å utføre tester og dokumentasjon verden over og er svært åpen og imøtekommende i vår dialog om gjennomføringer av ønskede/ nødvendige nasjonale godkjenninger. Av godkjenninger kan vi blant annet nevne Sintef/ SP Sitac, Pavus, BBA, Exova, TZUS/ Eota-klassifiseringer samt grupperinger som Energy Star, ES Evaluation Service m.v. samt nasjonale trykktester/ tetthetstester. Lapolla var også først med CE merking av polyuretan sprayisolering i Europa og gjennomfører kontinuerlig CE oppdateringer på et bredt produktspekter.

 

 

For mer informasjon, se www.lapolla.com. 

Følg også gjerne Lapolla Industries Inc. på Facebook.

Lapolla Industries Inc,- a global supplier of premium quality!